PUBLIC BATH KRNOV

The New Public Bath Building is designed as part of the landscape recreation area of the city. We are developing the concept of a waterfront park, where you can lie in a swimsuit in the sun, on deck chairs, on blankets, and from which you enter the individual spas. The spa house is equipped with the necessary facilities, a place for relaxation, refreshments, an extensive and yet intimate sauna world with views into nature. The main south facade is connected to the outdoor sunbathing camp. All this is handled by a practical organization of transport in motion and at rest, and a connection to the bike path/promenade along the river.

LOCATION:
Krnov

AREA:
8 876 m2

INVESTOR:
Krnov Municipality

COMPETITION:
2021-2022, two phases
1st place

COMPETITION TEAM:
Ondřej Císler, Josef Choc, Filip Rašek, Natálie Kristýnková, Jonáš Mikšovský, Barbora Lopraisová, Emily Hillová, Mikoláš Vavřín, Klára Kvízová, Matyáš Bartoň

VIZUALIZATION:
Aoc, Dmytro Novikov